Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üst üste mezar görmek

Rüyada üst üste mezar görmek

Rüyada üst üste mezar görmek işlerinin gitgide daha sıkıntılı bir hale geleceğine, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, kötü günler geçireceğine, yıpranacağına, sermayesinin harcandığına değeceğine, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, kişinin kazancının artacağına, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada üst üste mezar gördüyseniz:

  • Evle ilgili konular ön planda olabilir.

Rüyada üst üste mezar görmek uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, yaşamına farklı bir yön vereceğine alamet eder.

Rüyada üst üste bebek görmek her şeyin yolunda gideceğine, kazancın artacağına, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına yorulur.

Rüyada üst üste kazak giymek beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı, doğru bildiği yoldan şaşmadan, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada üst üste yatak görmek geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine inanılır.

Rüyada iki ayakkabıyı üst üste giymek zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına ve bulunduğu sektör içinde kendisine yer edineceğine, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bu durumun hem kişinin kendisini hem etrafındaki insanları çok kötü etkileyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına delalet eder.

Rüyada üst üste yatmak sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, daha yüksek bir noktaya geleceğine, işinde itibar edineceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına alamet etmektedir.

Rüyada üst üste giyinmek zorlukların geride kalacağına, içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına işarettir.

Rüyada üst üste düşmek rüya sahibinin hikmetli kimse olacağına, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, geçiminin zorlaşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments