Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üst dişin düştüğünü görmek

Rüyada üst dişin düştüğünü görmek

Rüyada üst dişin düştüğünü görmek sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, maddi konularda hiç sıkıntı duymadan yoluna devam edip, neşeli bir hayat süreceğine, iyi niyetlerinin karşılığını göremeyeceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, hep dua edeceğine rivayet eder.

Rüyada üst dişin düştüğünü gördüyseniz:

  • Dost olarak kabul ettiğiniz birisinin kendi çıkarı söz konusu olunca size karşı tavır aldığını görerek üzülebilirsiniz.

Rüyada üst dişin düşmesini görmek kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına, çok mutlu bir hayata sahip olacağına ve kısmet dolu işlere gireceğine, her yönden mutlu ve başarılı olmaya delalet etmektedir.

Rüyada üst dişinin düştüğünü görmek karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, başı sıkışan bir akrabaya yardım eli uzatılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ön üst dişinin düştüğünü görmek hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, huzurun ve mutluluğun yerinde olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine ve verimli olacağına işaret eder.

Rüyada üst dişin düştüğünü görmek birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, üzüleceğine ve borçlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada üst azı dişinin düştüğünü görmek çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada üst arka dişinin kırıldığını görmek parasal olarak genişliğe çıkılacağına, işinde yükseleceğine, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada üst azı dişi görmek bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine inanılır.

Rüyada üst dişi çektirmek ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments