Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üst dişin kırıldığını görmek

Rüyada üst dişin kırıldığını görmek

Rüyada üst dişin kırıldığını görmek zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına ve kazançlı işlere girileceğine, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, hayatının kendisini tatmin edecek kadar güzel ve hayırlı geçeceğine, her türlü yaşam isteğinin kolayca karşılanacağına, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına delalet eder.

Rüyada üst dişin kırıldığını gördüyseniz:

  • Siz bir bayansanız, sosyal ilişkileriniz sırasında tanışacağınız bir erkekle hoş bir macera başlatabilirsiniz.

Rüyada üst arka dişinin kırıldığını görmek sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, kazancının da azalacağına yorulur.

Rüyada üst dişin kırıldığını görmek kendi işinin patronu olunacağına, sevindirici haberler alınacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ön üst dişinin düştüğünü görmek bazı ortak işlere gireceğine ve bu ortaklıklar sayesinde çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada üst dişini çekmek aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, yıpranacağına, strese gireceğine, içine düştüğü sıkıntılardan kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada üst dişin düşmesini görmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine işaret eder.

Rüyada üst dişinin düştüğünü görmek çok mutlu günler geçireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına delalet eder.

Rüyada bebeğin üst dişinin çıktığını görmek işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine delalet eder.

Rüyada üst dişin çıktığını görmek sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, her açıdan farklılıklar olacağına, maddi olarak çok daha rahat edilecek ve yardıma muhtaç insanları yardım isteklerine karşılık verilecek bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments