Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üst dişi çektirmek

Rüyada üst dişi çektirmek

Rüyada üst dişi çektirmek aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına, can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına, biraz olsun hafifleyeceğine, çok iyi bir duruma geleceğine, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına tabir olunur.

Rüyada üst dişi çektirmek gördüyseniz:

  • Genç insansanız ailelenizden büyük bir hediye veya para yardımı alabilirsiniz.

Rüyada üst dişi çektirmek böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına, iş konusunda birden fazla alternatife sahip olanların istedikleri işe başlayabileceklerine ve özellikle yurt dışına gitmek isteyenler için şartların olgunlaşacağına, güzel vakit geçireceklerine, eskileri yadedeceklerine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına işaret eder.

Rüyada üst azı dişi çektirmek arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine, bunun şans olacağına alamet etmektedir.

Rüyada üst diş çektirmek zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada üst azı dişinin düştüğünü görmek rüya sahibine yardım edeceğine ve aralarındaki bağın daha sağlamlaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, yaptığı bir çalışma sonucunda işlerinin düzeleceğine delalettir.

Rüyada üst azı dişinin çıktığını görmek maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine, işlerinin açılacağına ve çevresinin genişleyeceğine, çalışkanlık ve disiplinle birlikte iman gücüyle de hareket eden rüya sahibinin asla dara düşmeyeceğine alamet eder.

Rüyada üst dişin çıkmasını görmek hidayete ereceğine, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, ayağa kalkacağına yorulur.

Rüyada üst dişi çürük görmek medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına, kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına işaret eder.

Rüyada üst dişin düştüğünü görmek elinde bulunan imkânlara rağmen insanlara olan güveninin sarsılmasından ötürü iş hayatından uzunca bir süre uzak kalacağına ve kendisinin hiç bilmediği bir konuda bazı insanlar tarafından öne sürüleceğine, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, kazancında çok büyük bir düşüş meydana geleceğine ve bu sebepten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments