Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üst azı dişi çektirmek

Rüyada üst azı dişi çektirmek

Rüyada üst azı dişi çektirmek istediklerini rahatlıkla elde edeceğine, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, sevinç gözyaşları dökmeye, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, hedeflerine yaklaşacağına, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, uzun bir zamandan beri iş ile ilgili yapılmaya çalışılan iş anlaşmalarının Allah’ın izni ile yapılacağına, hayaline kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada üst azı dişi çektirmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda ilerlemenizi, tanınmanızı veya kabul görmenizi sağlayacak çok sayıda fikriniz olabilir.

Rüyada üst azı dişi çektirmek fırsatların büyük kazançlar getirecek şekilde kullanılacağına, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına delalettir.

Rüyada üst azı dişinin çıktığını görmek sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, zararlı bir alışkanlıkla boğuşulacak bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada üst azı dişinin düştüğünü görmek komşular tarafından kötülenileceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, ilim irfan sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada üst azı dişi görmek maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, kötü günler geçireceğine inanılır.

Rüyada üst azı dişi çekmek huzurlu bir yaşam sürüleceğine, işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada alt azı dişini çektirmek onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine alamet eder.

Rüyada alt azı dişi çektirmek devlet ile ilgili bir işten olumsuz sonuç alınacağına, saygın biri haline geleceğine, saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi azı dişini çektiğini görmek uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine ve strese girmesine neden olacağına, çok güzel olaylar yaşanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments