Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ünlü biriyle zina yapmak

Rüyada ünlü biriyle zina yapmak

Rüyada ünlü biriyle zina yapmak mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeğine ve yaşanacak bir zıtlaşmadan ötürü motivasyon kaybı yaşanacağına, neşenin ve mutluluğun geleceğine, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, içinde ukde olarak herhangi bir konunun kalmayacağına, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, her isteklerinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ünlü biriyle zina yapmak gördüyseniz:

  • Değmeyecek şeylere çok fazla mesai harcıyor olabilirsiniz.

Rüyada ünlü biriyle zina yapmak istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına yorulur.

Rüyada akrabayla zina yapmak elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına, yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına yorulur.

Rüyada yakınıyla zina yapmak canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına, büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada babayla zina yapmak gelirinin eksileceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine delalettir.

Rüyada eski sevgiliyle zina yapmak sevindirici haberler alınacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, de amaçlarına ulaşma mutluluğuna nail olacağına, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine delalettir.

Rüyada kadınla zina yapmak sorunların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına rivayet eder.

Rüyada camide zina yapmak yani babasına benzeyeceğine, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel ve rahat bir hayat süreceğine, kısmetinin ve şansının sadece bir dönem için değil hayatının sonuna kadar açık olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada annesiyle zina yapmak kafasını kurcalayan sorunların biteceğine bu sayede de iş ve tahsil hayatına daha kolay adapte olacağına, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, işlerindeki sorunların ortadan kalkacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments