Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir ünlünün konserine gitmek

Rüyada bir ünlünün konserine gitmek

Rüyada bir ünlünün konserine gitmek rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine ve kafasında bazı soru işaretleri uyanacağına, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, insanların gözünde olduğu kadar Allah katında da iyi mertebelere yükseleceğine, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, hayallerini gerçekleştireceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, düşmanlarını kaybetmeye delalet etmektedir.

Rüyada bir ünlünün konserine gitmek gördüyseniz:

  • İlişkinize durduğu yerde zarar verebilirsiniz.

Rüyada ünlü birinin konserine gitmek kazancının helal para olacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına işarettir.

Rüyada bir ünlünün konserine gitmek kızgınlıkların geçeceğine, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine delalettir.

Rüyada sevgiliyle konsere gitmek ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada konser vermek aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada konser bileti görmek sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerin düzene gireceğine ve eğitim konusunda yeni bir sayfa açılacağına, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine delalettir.

Rüyada konser görmek kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine, işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendini konserde görmek hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, sorunlarını ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada konsere çıkmak ancak harcamalarına ve yaptıklarına dikkat etmesi gerektiğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, hasret kaldığı güzel günlere, huzura kavuşabilmek için mücadelesine devam edeceğine ve bu önemli süreçte etrafında her zaman güvendiği, sevdiği insanların olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments