Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ünlü birini yıkamak

Rüyada ünlü birini yıkamak

Rüyada ünlü birini yıkamak eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, mutlu olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, imkânlarının çoğalacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada ünlü birini yıkamak gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınızı ihmal etmeniz ya da sözlerinizi yerine getirmemeniz durumunda duygusal problemler ortaya çıkabilir.

Rüyada ünlü birini yıkamak işlerin artacağına, içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına, acı veren kazalara delalet etmektedir.

Rüyada ünlü biriyle beraber olmak herkesin eline geçmeyecek kadar büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, kısmetlerinin ve şansının kapanacağına, girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına inanılır.

Rüyada ünlü bir insan görmek planlı ve programlı davranacağına, hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine, atacağı her adımla daha güzel ve daha mutlu günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir ünlüyle tanışmak büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hak yolunda bir yaşam süreceğine işaret eder.

Rüyada en sevdiğin ünlüyü görmek kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve rüya sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına, sorunlarının yakın zaman içinde atacağı adımlar sayesinde biteceğine, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çok ünlü bir sanatçı görmek büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına delalettir.

Rüyada ünlü birisiyle nişanlanmak önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına rivayet eder.

Rüyada ünlü bir sanatçı görmek o şekilde bir çözüm bulacağına, bolluk ve bereket göreceğine, kırgınlıklar yaşanacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments