Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ünlü birinden ayakkabı almak

Rüyada ünlü birinden ayakkabı almak

Rüyada ünlü birinden ayakkabı almak yeni bir işe girmek için gün saymaya başlayacağına, sağlıklı ve zinde olacağına, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına, daha büyük başarılar kazandıracağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, mutluluk dolu haberler alınacağına, artık çok daha huzurlu ve mutlu bir hayata kavuşacağına, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada ünlü birinden ayakkabı almak gördüyseniz:

  • Genel yaşamınızda girişeceğiniz yeni atılımlarda daha dikkatli olmalısınız.

Rüyada ünlü birinden ayakkabı almak kişinin hedeflediği işi alacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, büyük düşüneceğine yorulmaktadır.

Rüyada ünlü birinin ayakkabısını giymek sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, böylece hem kendisini birçok parçaya bölünmekten kurtaracağına, elinden gelen herşeyi yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada ünlü birinden yardım almak ailesini de yanına alarak üzerindeki stresi atacağına, rahata ereceğine, mutlu olacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine delalet eder.

Rüyada ünlü erkekle öpüşmek işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ünlü biriyle tanışmak iş hayatında zarar edileceğine, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine alamet eder.

Rüyada ünlü bir şair görmek hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, bol kazançlı günler geçireceğine, zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına alamet eder.

Rüyada ünlü birinden ders almak girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, mevlit okutacağına alamet etmektedir.

Rüyada ünlü kişiye sarılmak büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, hastalıktan şifa bulmaya delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments