Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ünlü birinin ayakkabısını giymek

Rüyada ünlü birinin ayakkabısını giymek

Rüyada ünlü birinin ayakkabısını giymek sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine, günahtan kaçınarak yaşayacağına, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına, inancından sapacağına, eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine delalet eder.

Rüyada ünlü birinin ayakkabısını giymek gördüyseniz:

  • Belirsizlikler veya güven sorunları bazı kişilerden uzaklaşmanıza veya aranıza mesafe koymanıza neden oluyor.

Rüyada ünlü birinin ayakkabısını giymek esenliğe kavuşacağına, hafifleyeceğine, cesaretinin yerine geleceğine, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına inanılır.

Rüyada ünlü birinden ayakkabı almak insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, bu çalışmaların hayırlı bir şekilde sonlandırılması ile insanların imrendiği ve kıskandığı bir kişi olacağına, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, sorunları olan kişilere yardım eli uzatılacağına ve aile büyüklerine saygı gösterileceğine işarettir.

Rüyada ünlü marka giymek yapılan işin karşılığının alınamayacağına, eskisinden de iyi olacağına, zorlukların ve engellerin aşılacağına alamet eder.

Rüyada ünlü birinin elbisesini giymek iş konusunda parmakla gösterilecek bir yönetici haline geleceğine, afiyette ve keyifte olacağına, zor zamanların geride kalacağına, üzüntülerin sevince döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada ünlü birinin ceketini giymek bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına aynı zamanda da kendisine başarı, mutluluk, huzur ve kazanç getireceğine, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, yiyip içeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ünlü birinin gelinlik giydiğini görmek zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine işarettir.

Rüyada annesinin ayakkabısını giymek kendisinin ve ailesinin geleceğine, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine yorulur.

Rüyada bir erkeğin topuklu ayakkabı giydiğini görmek hep hayalini kurup onun için çabaladığı mutlu hayatı yakalayacağına ve huzurlu günler geçireceğine, iyi olan hayatının ve hayat şartlarının kısa süre içinde olumsuz yönde değişmeye başlayacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments