Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ünlü erkekle öpüşmek

Rüyada ünlü erkekle öpüşmek

Rüyada ünlü erkekle öpüşmek büyük borçlar alınacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine, rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine ve çekilen hastalıklardan Allah’ın izniyle kurtulacağına, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ünlü erkekle öpüşmek gördüyseniz:

  • Ağızdan kaçan kelimeler sıkıntı yaratabilir.

Rüyada ünlü bir erkekle evlendiğini görmek kurtuluşa ereceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, büyük atılımlar yapılacağına, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına inanılır.

Rüyada ünlü bir erkek görmek iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına rivayet eder.

Rüyada ünlü erkek sanatçı görmek üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, iş konusunda sürekli yardım edeceğine, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada ünlü bir erkek öpmek konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine delalet eder.

Rüyada ünlü bir erkeği öpmek endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, hayatının ağzının tadına göre olacağına rivayet eder.

Rüyada ünlü erkek öpmek yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, kendisini çok büyük sürprizlerin beklediğine ve yakın bir zamanda çok şaşıracağına, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ünlü bir erkek oyuncu görmek çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine ve onlarla sıkı muhabbet kuracağına, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına rivayet eder.

Rüyada ünlü erkek şarkıcı görmek sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine ve bu duruma bağlantılı olarak yurt dışına çıkılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments