Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babayla tartıştığını görmek

Rüyada babayla tartıştığını görmek

Rüyada babayla tartıştığını görmek sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, ev içinde mutluluğun artacağına, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına işarettir.

Rüyada babayla tartıştığını gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız bire erkek tarafından atlatılabilirsiniz.

Rüyada anne ve babayı tartışırken görmek işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, işlerinde atılıma geçeceğine tabir olunur.

Rüyada anne baba tartışması görmek sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, gayrimenkul işine girerek zenginliğini arttıracağına, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, büyük başarılara imza atacağına delalet eder.

Rüyada babayla tartıştığını görmek gelirinin bir kısmı ile geleceğine, hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine delalet eder.

Rüyada anne babanın tartıştığını görmek hayatta yalnız kalacağı için ruhsal olarak kötü bir dönem geçireceğine, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına, yaptığı çalışmaları ve ortaya koyduğu davranışları sorgulayacağına yorulur.

Rüyada anne ve babanın tartıştığını görmek duyduğu hiçbir şeye inanmayacağına, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, kendisine ait sosyal çevrede mutlu mesut yaşayacağına işaret eder.

Rüyada babasıyla tartıştığını görmek dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, ekmek bulamayacağına, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kavga tartışma görmek mutsuz ve üzgün olacağına, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine işaret eder.

Rüyada aile tartışması görmek yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments