Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada unlanmış balık görmek

Rüyada unlanmış balık görmek

Rüyada unlanmış balık görmek engel teşkil edeceğine ve onu karar aşamasında kısıtlayacağına, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, hayır işlerinden geri kalmayacağına, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, kendi işinin sahibi olacağına, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine ve bu sayede ileriye yönelik hayırlı yatırımları olacağına, düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına işaret etmektedir.

Rüyada unlanmış balık gördüyseniz:

  • Kendinize güvenmeniz durumunda güzel bir gelecek sizi bekliyor.

Rüyada unlanmış balık görmek kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, yeni işlere girmek için çeşitli adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada unlu balık görmek bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına, bekar biriyse evliliği düşünmeye başlayacağını, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, helal lokma yiyen rüya sahibinin rızkının da sürekli artacağına rivayet eder.

Rüyada un elendiğini görmek ekonomik olarak büyük darbe alacağına, elindekileri kaybedeceğine, bir proje sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, bu sayede yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada komşuya un vermek çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bu haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, kariyerinin de zirvesine yükseleceğine, ancak yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar yaşanacağına delalettir.

Rüyada güveli un görmek insanlara kötülük eden imansız bir kişinin alt edilmesine, size başarı getirecek adımlar atmanıza, hayırlı kişiler ile tanışacağına işaret etmektedir.

Rüyada oruç unutarak bozmak bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına, masumluğunu ispat edeceğine, kendisine güvenli bir gelecek kurmaya çalışırken var olan gücünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya geleceğine delalettir.

Rüyada bir cuval un görmek kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine ve iş hayatında uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların ardından işlerin açılacağına delalet eder.

Rüyada boş un çuvalı görmek bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments