Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üniversitede ders vermek

Rüyada üniversitede ders vermek

Rüyada üniversitede ders vermek çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına, kazancında bereketin artacağına, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, terfi edeceğine, hasta ise bakacağına, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına işarettir.

Rüyada üniversitede ders vermek gördüyseniz:

  • Eski bir anı, tanıdık veya olay eski bir fikri tekrar hayatınıza taşıyabilir.

Rüyada üniversitede derse girmek huzurlu günlerin biteceğine, çocukluk arkadaşlarının birbirine kavuşacağına, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına rivayet eder.

Rüyada üniversitede ders anlatmak büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada üniversitede ders dinlemek zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine ve eline geçen parada da artışlar yaşanacağına, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada üniversitede ders vermek ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada üniversite hocası olmak ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, iş ve mekan değiştireceğine işaret eder.

Rüyada kendini üniversitede görmek kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, kazançlı bir ortaklığa adım atılacağına, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kızının üniversiteyi kazandığını görmek dertlerinin sona ereceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına, maddi çıkmazların biteceğine, örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına tabir olunur.

Rüyada üniversite sınavına girmek uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments