Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada umumi tuvalete girmek

Rüyada umumi tuvalete girmek

Rüyada umumi tuvalete girmek ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, çok büyük hayır duaları alacağına, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, sevdiği kişiler ile birlikte hayırlı kazançlar elde edeceği projeler ortaya koyacağına, işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, ağlayacağına, strese gireceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine bu sayede güzel günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada umumi tuvalete girmek gördüyseniz:

  • Sevmediğiniz bir kimseyi misafir etmek ya da onunla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada umumi tuvalete girmek rakipsiz hale geleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına, yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine işaret eder.

Rüyada umumi tuvalet temizlemek işlerini tek başına yöneteceğine, kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine, deyim yerindeyse insanların nutkunun tutulmasına sebep olacak bir işe imza atılacağına inanılır.

Rüyada umumi tuvalet görmek bereketli yağmurlara, rızık bolluğu içinde olacağına, en kutsal ve en yoğun duyguları yaşayacağına alamet eder.

Rüyada tuvaletin deliğine girmek pek çok problemin peş peşe çözüleceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada camide tuvalete girmek ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına alamet etmektedir.

Rüyada yalın ayak tuvalete girmek çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına alamet etmektedir.

Rüyada camii tuvaletine girmek çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, bunun da maddi özgürlüğünü kazanmasına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına inanılır.

Rüyada yanlış tuvalete girmek sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan işte çok zarar edileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments