Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada umumi tuvalet görmek

Rüyada umumi tuvalet görmek

Rüyada umumi tuvalet görmek mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, iş hayatında çok güzel işler yapacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, böylece kendisini kötü durumlara düşürmek isteyen insanları şaşırtıp kendisinden uzaklaştıracağına, çok üzüleceğine ve daha sonra gelecek güzel haberler ile çok büyük bir sevinç yaşayacağına, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine işarettir.

Rüyada umumi tuvalet gördüyseniz:

  • İnatçı olmamalısınız.

Rüyada umumi tuvalet görmek güzelleşeceğine, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada umumi tuvalete girmek hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına, aile hayatında mutlu bir yuva kurmak için çok hayırlı adımlar atacağına, girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada umumi tuvalet temizlemek hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına, borçlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada birden fazla tuvalet görmek sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine delalet eder.

Rüyada tuvalet duvarının yıkıldığını görmek hırpalanacağına, darp edileceğine, çok pişmanlık duyacağına, ekonomik olarak darlığa düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tuvalete kilitlenmek rüya sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine, rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine tabir olunur.

Rüyada tuvaletini yapan köpek görmek çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah tuvalet görmek yaşadığı sıkıntıların çözümü için büyük yardımlar göreceğine, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments