Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada umumi tuvalet temizlemek

Rüyada umumi tuvalet temizlemek

Rüyada umumi tuvalet temizlemek söylediği bir sözden ötürü pişmanlık duyacağına, parasını ve işini kaybedeceğine, rahat edeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, rahatlığa ve güzel bir yaşantının geleceğine, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine inanılır.

Rüyada umumi tuvalet temizlemek gördüyseniz:

  • Yeni bağlantılar kurabileceğiniz, yeni iş birlikleri içine girebileceğiniz, yeni maceralara açık bir süreç başlıyor.

Rüyada umumi tuvalet temizlemek var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, küfürlü söze, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına rivayet eder.

Rüyada umumi tuvalet görmek iş ile ilgili kararsızlıkların veya belirsizliklerin ortadan kalkacağına, başarı için yılmadan çalışılacağına, mekân değiştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada umumi tuvalete girmek ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine, ancak eğer bu şekilde hayatını sürdürmezse çok kötü durumlara düşeceğine ve büyük sıkıntılar çekip üzülmek zorunda kalacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine rivayet eder.

Rüyada banyo ve tuvalet temizlemek karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kirli tuvalet temizlemek mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boklu tuvalet temizlemek belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine delalet eder.

Rüyada tuvaletini yapmak ve temizlemek daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine, geri planda kalacağına rivayet eder.

Rüyada tıkanmış tuvalet temizlemek maddi ve manevi sıkıntıların yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments