Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah tuvalet görmek

Rüyada siyah tuvalet görmek

Rüyada siyah tuvalet görmek çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına delalettir.

Rüyada siyah tuvalet gördüyseniz:

  • Belli bağlantılarınız ya da ilişkileriniz değersiz görünebilir ya da değersiz hale dönüşmüş olabilir.

Rüyada siyah tuvalet görmek yüzünün güleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına işarettir.

Rüyada siyah tuvalet giymek endişe verici olaylar yaşanacağına, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada tuvalette sıçtığını görmek kısa süreli hastalık yaşamasına, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada bayanlar tuvaletine girmek bunun da kendisini çok iyi hissetmesine vesile olacağına, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına delalet eder.

Rüyada tuvalete küçük çiş yapmak beklediği olumlu bir haber üzerine rahat bir nefes alacağına, sıkıntılarının hafifleyeceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada tuvaletin taşması görmek neşe ve sağlıkla geçeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, sevdiği kişiler ile hayatında unutamayacağı şeyler yaşayacağına yorulur.

Rüyada tuvaletin içine girmek eğitim hayatında büyük atılımlar yapılacağına, eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine tabir olunur.

Rüyada tuvalette bozuk para görmek kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, başarısının düşeceğine bunun da geri planda kalmasına ve unutulmasına neden olacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments