Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uhud dağına çıkmak

Rüyada uhud dağına çıkmak

Rüyada uhud dağına çıkmak keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, ancak ettiği duaların kabul olması ile birlikte çok büyük ve uğradığı tüm zararı ortadan kaldıracak olan bir yardım alacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına, sağlıklı ve refah içinde bir hayat süreceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, kötü ve canını sıkacak bazı olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada uhud dağına çıkmak gördüyseniz:

  • Bazı işler sizin zannettiğiniz gibi ilerlemeyip, tepetakla gidebilirler.

Rüyada arafat dağına çıkmak uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına, bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına işaret eder.

Rüyada karlı dağın tepesine çıkmak arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, alım gücünde yükselme olacağına, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına alamet eder.

Rüyada dağın başına çıkmak şeytana uyacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine ve zorlukların daha kolay şekilde aşılacağına, yaşanan bütün sorunların biteceğine rivayet eder.

Rüyada sevgiliyle dağa çıkmak verimin her geçen gün artacağına, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına işarettir.

Rüyada dağa tepeye çıkmak kendisinin de bundan çok memnun olacağına, çok büyük hastalıklar ve üzüntüler yaşasa bile çok dirayetli olduğu için herhangi bir sorun ile karşılaşmayıp sağlıklı bir hayat süreceğine, sıkıntılarını aşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir dağın tepesine çıkmak çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada bisikletle dağa çıkmak hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, ayrılmış olanların kavuşacağına delalet eder.

Rüyada teleferikle dağa çıkmak maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine ve daha aydınlık bir geleceğe kavuşulacağına, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments