Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uğurlu taş görmek

Rüyada uğurlu taş görmek

Rüyada uğurlu taş görmek tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, günden güne kazancının artacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, maddi imkânların günden güne çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada uğurlu taş gördüyseniz:

  • Yakınlarınızı ya da komşularınızı ilgilendiren gelişmeler vaktinizi alabilir.

Rüyada uğurlu taşlar görmek maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, sorunlu başlayan bir işin yine sorunlu devam edeceğine ve parasal olarak büyük bir zarara yol açacağına, çok güzel haberler ile dönüleceğine, bu haberler sayesinde büyük kazanç getirecek bir işe yatırım yapılacağına işaret eder.

Rüyada uğurlu taş görmek çok büyük sorunlar yaşayacağına, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çok büyük uğur böceği görmek ardından yeni bir işe gireceğine, kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, aile hayatına adım atılacağına işaret eder.

Rüyada askere uğurlandığını görmek üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına, çok kar getirecek işlere gireceğine ve muhtaç insanlara yardım etme konusunda büyük adımlar atacağına, hayatına keyif ve yeni bir anlam katmak isteyeceğine delalettir.

Rüyada renkli uğur böcekleri görmek eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına yorulmaktadır.

Rüyada uğur böceği yutmak ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına inanılır.

Rüyada kafada uğur böceği görmek yaşadıkları sıkıntılardan kurtulmaları için destek olunacağına ve eğitim hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayırlı yollara gireceğine, kazançlı işler yapacağına, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına inanılır.

Rüyada kocaman uğur böceği görmek ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, aşının da çoğalacağına, insanları daha olumsuz hallere düşüreceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments