Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada askere uğurlandığını görmek

Rüyada askere uğurlandığını görmek

Rüyada askere uğurlandığını görmek dualarının karşılığını alacağına ve kendisini çok rahat, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, günden güne kazancının artacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, doğa, yaşam, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine ve bu çalışmalar ile çok yakın bir zaman içinde rahat bir nefes alacağına, borçlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına delalet eder.

Rüyada askere uğurlandığını gördüyseniz:

  • Yapacağınız değişiklikleri herkesin bilmesi gerekmiyor.

Rüyada asker uğurlarken ağlamak hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına ve hayatının böyle devam edeceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine inanılır.

Rüyada askere uğurlandığını görmek ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, sorunların günden güne artacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada askere uğurlanmak dertlerin bitip huzura erileceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına, kardeşlerin birbirine destek vereceğine, bu destek sayesinde birçok değişim yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uğur ismini duymak yaşamının uzun olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, borçların hafifleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına delalet eder.

Rüyada uğur böceği yemek kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına ve değerlendireceğine, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine, yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına rivayet eder.

Rüyada yerde uğur böceği görmek yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, yetenekleri ile ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, başarıya giden yolların açık olacağına tabir olunur.

Rüyada ölü uğur böceği görmek karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, ağız tadının yerinde kalacağına işaret eder.

Rüyada hacca uğurlanmak çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine, gözlerindeki yaşın kuruyacağına, sağlık sorunu yaşayan bir akrabasının durumunun düzelmesi için elinden gelen her şeyi yapacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments