Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kelebek uçurmak

Rüyada kelebek uçurmak

Rüyada kelebek uçurmak sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, yaşadığı sorunlar yüzünden yeni bir iş bakmaya başlayacağına, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hayallere kavuşulacağına, istenilenlere ulaşmakta güçlük çekilmeyeceğine, olumlu gelişmeler yaşayacağına ve hayatında sürpriz olacak olaylar meydana geleceğine rivayet eder.

Rüyada kelebek uçurmak gördüyseniz:

  • İnsani yardımlar veya geçmişte yapılan hatalar yeni şeyler öğrenmenizi sağlıyor.

Rüyada uçmayan kelebek görmek düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, kişinin hayatının değişeceğine, bunun da hayatındaki en isabetli karar olacağına delalettir.

Rüyada kelebek uçtuğunu görmek uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına, korkularından, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uçuşan kelebekler görmek bereketin çoğalmasına, rızkın artmasına, sıkıntıların biteceğine, ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına yorulmaktadır.

Rüyada uçuşan kelebek görmek iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına yorulur.

Rüyada kelebeğin uçtuğunu görmek bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına, aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kelebeklerin uçtuğunu görmek inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, dara düşeceğine, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada uçan kelebekler görmek projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçan kelebek görmek maddi ve manevi zararların sona ereceğine, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, kendi patronu olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments