Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babasını vurulmuş görmek

Rüyada babasını vurulmuş görmek

Rüyada babasını vurulmuş görmek yaşadığı yerden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, açık zihinli, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, gönül kapılarının açılacağına, onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada babasını vurulmuş gördüyseniz:

  • Kendi hak ya da ihtiyaçlarınız için sesinizi çıkartmanız gerekiyor.

Rüyada babasını vurulmuş görmek hiçbir zaman alım ve ödeme zorluğuna düşmeyeceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada babayı vurulmuş görmek müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına delalet eder.

Rüyada silahla vurulan birini görmek atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada tabancayla vurulup ölmek kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine ve yakın zaman içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine işaret eder.

Rüyada vurulmuş at görmek hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada vurulacağını görmek girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, evli ise çocuk sahibi olacağına, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine işaret eder.

Rüyada silahla vurularak ölmek çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Rüyada silahla vurulacağını görmek sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, hayırlı bir kalabalık oluşturacaklarına rüya sahibinin de o insan topluluğuna tabi olacağına, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments