Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babayı uzun saçlı görmek

Rüyada babayı uzun saçlı görmek

Rüyada babayı uzun saçlı görmek neşesini hiç kaybetmeyeceğine, aşama kaydedeceğine, dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan rüya sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine, yapılan ahlaksız davranışlara, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, malının ve parasının da artacağına, hayatının başarılarla dolacağına, hayır getirecek noktalara gelineceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada babayı uzun saçlı gördüyseniz:

  • Sizi kimse tutmuyor sonuçta, farklı şeyler denemeye hazır olun.

Rüyada babayı uzun saçlı görmek sorunlarından kurtulması için yardımcı olacağına, maddi sorunların yavaş yavaş sona ereceğine ve yakın zamanda kişinin rahat bir nefes alacağına, neşe ve sevinç içinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada babasını uzun saçlı görmek hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, bu çalışmaya benzer sorunlu işleri çözmek için öne çıkacağına, hayatın güzelliklerinden nasipleneceğine yorulur.

Rüyada babanın saçını uzun görmek geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, aile hayatına da yansıyan para sıkıntısının en kısa zamanda ortadan kalkacağına, rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşını uzun saçlı görmek kolaylık elde edeceğine ve halinden memnun olacağına, başkalarına yardım ettikçe manevi yanını kuvvetlendireceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına işaret eder.

Rüyada saçımın uzun olduğunu görmek kırmızı uzun elbise ise duyulacak bazı dedikodulardan sonra kişinin özel hayatına daha da dikkat edeceğine, bereket ve huzur geleceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına delalet eder.

Rüyada uzun dalgalı saç görmek sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, yüzünün kızaracağına, hatırı sayılır ve sözü geçen kişi haline geleceğine yorulur.

Rüyada uzun saç kılı görmek çözüm yolları bulamayacağına, hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına yorulmaktadır.

Rüyada uzun saçlı adam görmek insan sevindireceğine, dua alacağına, en olunmaz yaralarının kapanacağına, sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments