Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçurtmayla uçmak

Rüyada uçurtmayla uçmak

Rüyada uçurtmayla uçmak her iki tarafın da çok üzüleceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına, kısa bir süre sonra toparlanacağı düşünülürken daha da kötüleşmeye başlayacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kazancının günden güne azalacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada uçurtmayla uçmak gördüyseniz:

  • Bir ilişkiniz daha istikrarlı bir aşamaya geçecek şekilde beklenmedik bir dönüş alabilir.

Rüyada uçan balonla uçmak kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına, zorluk ve zahmete düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada uçan halıda uçmak büyük bir saygınlık kazanacağına, verdiği emeklerin heba olacağına, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine yorulur.

Rüyada uçmak isteyip uçamamak işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük bolluk ve berekete vesile olacağına, ömür boyu başarılı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçan balonda uçmak uzun yıllardan beri gerçekleştirmeyi düşündüğü hayallerine kavuşacağına, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine inanılır.

Rüyada uçurtmayla uçmak rahatının da yerine geleceğine, aile hayatının her geçen gün daha da güzelleşeceğine, cebinden parasının eksilmeyeceğine yorulur.

Rüyada ağaçların üzerinden uçmak iyi bir aile reisi ve baba olacağına, can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine bundan sonra mutluluğunun, huzurunun, işinin, kazancının, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına delalet eder.

Rüyada havuzun üstünde uçmak el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine, çok başarılı işlere imza atacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına yorulur.

Rüyada okyanus üzerinde uçmak yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments