Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada havuzun üstünde uçmak

Rüyada havuzun üstünde uçmak

Rüyada havuzun üstünde uçmak uzun zamandan beri meşgul olunmasına sebep olan durumların yakında çözüleceğine, zor zamanlar geçireceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına, eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına, ancak Allah yolunda bazı hizmetlerde bulunup mazlumlara yardım ederse kısa zaman içinde hayallerini gerçekleştirebileceğine, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada havuzun üstünde uçmak gördüyseniz:

  • Belli bir anlaşma ya da düzenleme konusunda yapacak çok şeyiniz olmayabilir.

Rüyada havuzun üstünde uçmak yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine inanılır.

Rüyada cami üstünde uçmak uzun zamandan beri çok istediği bazı şeyleri gerçekleştirmek için işe koyulacağına, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına delalet eder.

Rüyada okyanus üstünde uçmak yolcu ve gurbette ise vatanına dönmeye, özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına işarettir.

Rüyada balon üstünde uçmak mal ve rızkın çoğalmasına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, yeni iş kapılarının açılacağına işarettir.

Rüyada arabayla denizin üstünden uçmak çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada denizlerin üstünde uçmak sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, başarılı işlere imza atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada tahta üstünde uçmak yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına, onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına işaret eder.

Rüyada ağaçların üstünde uçmak yanlış seçimler yapacağına, gördüğü gerçekler yüzünden moralinin bozulacağına, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments