Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçup kaybolmak

Rüyada uçup kaybolmak

Rüyada uçup kaybolmak bir sebeple bu kişiye yardım edip içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için büyük bir destek vereceğine, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, sevineceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, sürekli ağlamaklı olacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine inanılır.

Rüyada uçup kaybolmak gördüyseniz:

  • Karşılıklı olarak birbirinize dürüst olmamanız durumunda ilişkinizde sorunlar yaşanabilir.

Rüyada uçup kaybolmak aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine rivayet eder.

Rüyada küpesinin kaybolduğunu görmek verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, hayırlı, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde kaybolmak elinin bollaşmasına vesile olacağına, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, çok büyük başarılara imza atacağına, bu sayede kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine delalettir.

Rüyada yüzerken kaybolmak iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, ona imkânları el verdiği oranda destek sağlayacağına, sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına delalet eder.

Rüyada çizmenin kaybolduğunu görmek kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına, ortak olarak işe gireceği bazı kişiler ile çok sıkıntı veren durumlardan kurtulacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine delalettir.

Rüyada cep telefonunun kaybolduğunu görmek borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine tabir olunur.

Rüyada bir şeyin kaybolduğunu görmek bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşınla kaybolmak borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments