Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küpesinin kaybolduğunu görmek

Rüyada küpesinin kaybolduğunu görmek

Rüyada küpesinin kaybolduğunu görmek sıkıntılarının biteceğine, parasının ve malının çoğalacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, daha zengin hale geleceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, özel yaşamda da rutini kıracak yeni programlar yaparak daha hareketli ortamlarda bulunulacağına, haram mala rivayet eder.

Rüyada küpesinin kaybolduğunu gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde bazı tatsızlıklar yaşayabilirsiniz.

Rüyada altın küpenin kaybolduğunu görmek gözü karalığı sayesinde de birçok işi yapmayı becererek zenginliği yakalayacağına, evde tatlı bir telaş yaşanacağına, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine ya da kendisini azarlayan kişiye karşılık vereceğine ve bu şekilde insanları vazgeçirmeye ve kendisinden uzaklaştırmaya çalışacağına işaret eder.

Rüyada küpesi kaybolmak kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği , hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına delalettir.

Rüyada küpenin tekinin kaybolduğunu görmek iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, yardıma muhtaç insanlara her zaman yardım edeceğine, kazancın daha da arttırılacağına işarettir.

Rüyada küpesinin kaybolduğunu görmek yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ormanda kaybolmak özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, kişinin her zaman sosyal biri olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin kaybolduğunu görmek çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine, hastalıklarını yenmeyi başaracağına delalettir.

Rüyada eşyaların kaybolduğunu görmek iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, karanlığın biteceğine, güç, kudret ve iman sahip olacağına yorulur.

Rüyada altınlarının kaybolduğunu görmek kazancının hayal edemeyeceği kadar artacağına, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, etrafına güzel insanların dolacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments