Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çizmenin kaybolduğunu görmek

Rüyada çizmenin kaybolduğunu görmek

Rüyada çizmenin kaybolduğunu görmek böylece daha büyük adımlar atılacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, her zaman hayırlı işler yapacağına, ortaklı işlere girileceğine, anne ve babasının her zaman başında olacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada çizmenin kaybolduğunu gördüyseniz:

  • Seçme şansınız yoksa, diğer alternatifler oluşana kadar beklemeniz gerekebilir.

Rüyada çizmenin kaybolduğunu görmek toplumdaki prestijinin de sarsılacağına, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada bordo çizme görmek vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, hem geleceğinin güzel olacağına, mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada naylon çizme görmek sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine tabir olunur.

Rüyada ayakkabı çizme giymek bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, şansını kendi eliyle engelleyeceğine delalettir.

Rüyada hediye çizme almak birçok konuda daha dikkatli olunacağına ve emek veren kişilerin istediği şeyler için alınteri döküleceğine, kısa süre sonra bazı sıkıntıların aşılacağına, sevindirici haberler alınacağına işarettir.

Rüyada birçok çizme görmek zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ele geçen kazancın azalacağına delalettir.

Rüyada çizme yada bot görmek zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, işlerinin yaver gideceğine, kişinin mutsuz ve üzgün olacağına yorulur.

Rüyada başkasının çizme giydiğini görmek yakın bir zaman içerisinde çok sıkıntılı hallere ve durumlara düşüleceğine, moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına, maddi olarak zorlansa da yavaş yavaş her şeyi yoluna koyacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments