Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçmak istemek

Rüyada uçmak istemek

Rüyada uçmak istemek sıkıntılarından kurtulup hem ailesi içinde hem işyerinde çok güzel günler göreceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına, çok büyük mutluluklar duyacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, şansının açılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, bazı kayıplar olabileceğine, kısmetinin açılacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada uçmak istemek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin planları ya da amaçları sizden farklı olabilir.

Rüyada istediği zaman uçmak rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, kazancının hayal edemeyeceği kadar artacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine ancak sevdiği kişilerin vereceği destek ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada istediğin zaman uçmak işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına ve böylece uzun zamandan beri devam eden sıkıntıların sona erdirileceğine, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada uçmak istemek bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, uzun bir müddet sıkıntı yaşanacağına, imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezarlığa uçmak kişinin sahip oldukları nedeni ile kendini pek çok kişiden şanslı olarak göreceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada vadiden uçmak başın borçlularla belaya gireceğine, kendine olan güvenini kaybedeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, borçlarını bitireceğine işarettir.

Rüyada koşarken uçmak yeniden doğmuş gibi olacağına, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada orman üzerinde uçmak işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, hayatının kolaylaşacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine işarettir.

Rüyada mezarın üstünde uçmak maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments