Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz elma toplamak

Rüyada beyaz elma toplamak

Rüyada beyaz elma toplamak yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, ev içinde mutluluğun artacağına, şansın döneceğine ve yardım edilen kişilerden büyük hayır duaları alınacağına, sağlığından ve ağız tadından olacağına, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine, askıya alınmış projeleri başarılı bir şekilde tamamlayacağına, kırgınların barışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz elma toplamak gördüyseniz:

  • Ticari işlerinizi veya yaratıcı planlarınızı değiştirmek isteyebilirsiniz, harekete geçmeden önce iki kere düşünün.

Rüyada beyaz elma toplamak sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada denizden elma toplamak yetim sevindireceğine ve düşkün kimselerin elinden tutacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, hep onlara layık olmaya çalışacağına delalet etmektedir.

Rüyada sarı elma toplamak çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, servet sahibi olacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elma toplamak verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, bol para kazanıp kalan ömrünün refah içinde geçeceğine, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına inanılır.

Rüyada kırmızı elma toplamak kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine, her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına delalet eder.

Rüyada daldan elma toplamak sevinçli haberlerin geride kalacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, olur olmadık anlarda beyan edeceğine inanılır.

Rüyada büyük elma toplamak aile bireylerinin çok mutlu ve huzurlu olacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elma ve şeftali toplamak maddi açıdan zarara uğranacağına, evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments