Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçan taş görmek

Rüyada uçan taş görmek

Rüyada uçan taş görmek işlerinin daha da iyi olacağına, sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, artık hayatının bir düzene gireceğine, insanların hayır dualarının alınacağına,daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir sıçrama yaşanacağına, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine tabir olunur.

Rüyada uçan taş gördüyseniz:

  • Kullandığınız yöntemlerin veya işleri halletme biçiminizin diğerlerininkiyle uymaması sorun yaratabilir.

Rüyada uçan taş görmek kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına, hayatına dair verdiği her kararda başarıya ulaşacağına alamet eder.

Rüyada uçan taşlar görmek makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konulacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Rüyada büyük uçurtma görmek karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine yorulmaktadır.

Rüyada uçup konmak nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, çok zor dönemlerin geçirileceğine, yapacağı o işi onaylamayacağına delalet eder.

Rüyada uçan keçi görmek ana baba dualarının alınacağına, yoksulluğa, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına delalet eder.

Rüyada kağıt paranın uçtuğunu görmek şansının her zaman kendinden yana gideceğine, insanlara karşı güveninin sarsılacağına, dertlerinden kısa bir zaman içinde arınacağına tabir olunur.

Rüyada başkalarının uçtuğunu görmek başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine rivayet eder.

Rüyada uçan mum görmek özlem ve hasret çekeceği günlerin çok uzun süreceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments