Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pantolonunu kaybetmek

Rüyada pantolonunu kaybetmek

Rüyada pantolonunu kaybetmek çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına delalettir.

Rüyada pantolonunu kaybetmek gördüyseniz:

  • Herşeyi kontrol ettikten sonra, gerekirse, kutlama yapabilirsiniz.

Rüyada pantolon kaybetmek yapılan yardımların ardından bol hayır duası alınacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kot pantolon kaybetmek hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada pantolonunu kaybetmek sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, dertlerin başlayacağına, sonucun kendisi için çok iyi olacağına alamet eder.

Rüyada siyah pantolon kaybetmek zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve sevdiği kişiler ile büyük mutluluk yaşayacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine, elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına alamet etmektedir.

Rüyada pantolonunun yandığını görmek çok zor zamanlar geçirdikten sonra maddi ve manevi olarak düze çıkacağına, adeta havalara uçacağına ve iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve kazançlı kararlar vereceğine, kişinin başarısızlığa düşeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına işarettir.

Rüyada pantolonun yırtılmasını görmek yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski pantolon görmek parasal ve ruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, sevdiklerinden ayrı kalınacağına, son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kahverengi pantolon görmek işe giren herkesin kalkınacağına, bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments