Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş birinden pantolon almak

Rüyada ölmüş birinden pantolon almak

Rüyada ölmüş birinden pantolon almak ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, büyük maddi kazanç elde edileceğine ve zenginlik sahibi olunacağına, beklenmedik bir anda bir dedikodunun muhatabı olunduğu ilan edileceğine, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, her zaman şükür içinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinden pantolon almak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler uzun zamandır zorlanılan bazı konularda sizden full performans bekleyebilirler.

Rüyada bir sürü pantolon görmek yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan rüya sahibinin yalnızlaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada gri renk pantolon giymek her şeyi dilediği gibi alabilme imkânına sahip olacağına, uykusuz ve halsiz düşeceğine, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada pantolon temizlemek fikirlerinin çatışacağına, bol muhabbette olacağına, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine işaret eder.

Rüyada pantolonsuz gezmek istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına, aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah kumaş pantolon görmek yaptığı işlerin kendisine başarı ve bol kazanç getireceğine, elin bollaşacağına, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına tabir olunur.

Rüyada tozlu pantolon görmek yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, rüyayı gören kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyük pantolon görmek neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, terslik yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil kadife pantolon görmek endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, nazara geleceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments