Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada domuz bakmak

Rüyada domuz bakmak

Rüyada domuz bakmak işlerdeki karın artacağına, kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına, kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, hayırlı işlere imza atacağına, haram mal yiyip içeceğine, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kazancını iki kat arttıracağına, yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, sorunlarını bitireceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına inanılır.

Rüyada domuz bakmak gördüyseniz:

  • İşe yarar planlar yapmak veya girişimlerde bulunmak istiyorsunuz.

Rüyada domuz bakmak birçok fırsatın elden kaçırılacağına, bunun da hayatının lüks, zenginlik, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada domuzun kafasını kesmek sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada domuz izi görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bereketin eksileceğine, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına alamet etmektedir.

Rüyada domuzların saldırdığını görmek eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, gittiği yolda yalnız kalacağına, büyük sıkıntıları olmayacağına delalet eder.

Rüyada domuzun derisini yüzmek bahtının güzelleşeceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, yakın zamanda ev ya da araba alacağına rivayet eder.

Rüyada süslü domuz görmek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, garanti olacak kazanca, mutluluğa, huzura ve sıhhate kavuşacağına, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Rüyada domuz eti tükürmek büyük bir kazanç elde edeceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına, bol kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada hamile domuz görmek kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, mutsuzluğunu iş hayatına da yansıtacağına, kazancı sayesinde etrafındaki insanların da sorunlarına çare olacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments