Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada domuzu kovalamak

Rüyada domuzu kovalamak

Rüyada domuzu kovalamak inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, kırılan kalplerin barışacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, akıl vereceğine, mal sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, hayatının güzelliği için her gün Allah’a şükredeceğine, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına, geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada domuzu kovalamak gördüyseniz:

  • Yakın arkadaşlarınızla aranızda çıkabilecek tartışmalar ya da anlaşmazlıklar olabilir.

Rüyada domuz kovalamak Allah’ın inayetini kazanacağına, gözyaşının kuruyacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına işaret eder.

Rüyada domuzu kovalamak çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına işaret eder.

Rüyada domuzun kovaladığını görmek başarılarının artacağına, yüzünün güleceğine, hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine, işinin de hep yürüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada domuz kovaladığını görmek bazı maddi problemlerin baş göstereceğine, kazancının günden güne çok artacağına, sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına tabir olunur.

Rüyada domuzlar görmek eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, hiç tatmadığı heyecanları tadacağına ve bilmediği duyguları öğreneceğine, beklentilerin boşa çıkmayacağına işarettir.

Rüyada domuz olmak insanlardan uzaklaşılacağına, eğleneceğine, keyfinin kaçmasına neden olacak olaylarla karşılaşmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada konuşan domuz görmek içinde bulunduğu imtihanı verip veremeyeceğine, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, huzurunun yerine geleceğine delalettir.

Rüyada yeni doğmuş domuz görmek kurtuluşu yakalayacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments