Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçan araç görmek

Rüyada uçan araç görmek

Rüyada uçan araç görmek atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, daha kötü günler yaşayacağına, hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına, başarılarının azalacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada uçan araç gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı veya sevgi temalı ilişkilerinizi ilgilendiren olumlu gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada uçan araca binmek maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, musibetlerle karşılaşmayacağına delalet eder.

Rüyada uçan araç görmek yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, rızkının eksileceğine, işlerinin duracağına, herkesin dikkatinin çekileceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına tabir olunur.

Rüyada araçla geri gitmek sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerin geride bırakılacağına, geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına ve bu sayede hayal edilen yere hızlı bir şekilde gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada hasarlı araç görmek maddi imkânlarının çoğalacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, açların doyacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada asker araç görmek kendisine olan güveninin azalacağına, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine, gelecekte güzel günlere kavuşacağına yorulur.

Rüyada resmi araç görmek bunun da rüya sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine, hayatının karışacağına, kişinin can derdine düşeceğine, çeşitli fırsatlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir araca binmek kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine yorulur.

Rüyada araçla seyahat etmek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına ve hayırlı kişiler ile hayırlı işlere gireceğine, makamının yükseleceğine, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments