Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada araçla seyahat etmek

Rüyada araçla seyahat etmek

Rüyada araçla seyahat etmek çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, geleceğe olan inancını yitireceğine, iç dünyasının güzelleşeceğine, olayların yatışıp, ortalığın güllük gülistanlık olacağına, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, güllük gülistanlık olacağına yorulur.

Rüyada araçla seyahat etmek gördüyseniz:

  • Düşüncelerinize büyük bir dirençle bağlısınız.

Rüyada araçla seyahat etmek iş hayatının düzeleceğine, yakın bir zaman içinde yaptığı bu şeyden pişman olup etrafındaki insanları bu konuda çok uyaracağına, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada araç almak sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, çaresiz durumlarda kalacağına, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine yorulur.

Rüyada araçla gezmek kendisi için hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde çok mutlu ve huzurlu bir şekilde kavuşacağına, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada askeri araç kullanmak rahata kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine, tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına işaret eder.

Rüyada araç plaka görmek işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, ne yapacağını şaşıracağına, çıkmaza düşeceğine işarettir.

Rüyada motorlu araca binmek kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına delalettir.

Rüyada yanan araç görmek tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına, çalışma hayatında bazı sorunların yaşanacağına delalet eder.

Rüyada araç satmak şansının ve bahtının açılacağına, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments