Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçaktan indiğini görmek

Rüyada uçaktan indiğini görmek

Rüyada uçaktan indiğini görmek çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, kendisini iyi hissetmeyeceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, alınacak sevinçli haberler sayesinde bol kazançlı bir dönem geçirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, bazı konser etkinliklerine katılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçaktan indiğini gördüyseniz:

  • Yeni kişilerle tanışabilir veya önemli ilişkilerinizi dengeleyebilirsiniz.

Rüyada uçak indiğini görmek geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bu projeleri hayata geçirip hayallerini teker teker gerçekleştireceğine, kazancının artacağına, sağlık sorunları yaşanacağına delalettir.

Rüyada uçaktan indiğini görmek çok günah işleyeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, önüne çok hayırlı kazanç ve gelir kapılarının açılacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine delalet eder.

Rüyada uçağın suya indiğini görmek ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada uçakların indiğini görmek hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına, sıkıntı yükleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada uçağın denize indiğini görmek adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada uçağın yere indiğini görmek gelecek günlerde yeni gelir kapılarınızın açılacağına, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına tabir olunur.

Rüyada uçağı indirmek bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, zorlukların, sıkıntıların, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına işaret eder.

Rüyada uçak indirmek kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, kendisi ile baş başa kalacağına, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine ve bu sayede maddi anlamda sorun yaşanmayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments