Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçağa binip uçamamak

Rüyada uçağa binip uçamamak

Rüyada uçağa binip uçamamak başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, dünya yaşamı için de gerçekleştirmek istediklerine kavuşacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, ters giden olayların düzeltileceğine, daha fazla gelir sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada uçağa binip uçamamak gördüyseniz:

  • Nasılsa başaramayacağım türünde bakış açıları gerçekte olmayan şeylerin bir an da olumsuz düşünceleriniz nedeniyle gerçekleşmesine neden olabilir.

Rüyada uçağa binip uçtuğunu görmek makbul olan mallar edineceğine, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine, aldığı güzel haberin kısa süreceğine yorulur.

Rüyada uçağa binip uçamamak her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine, aksiliklerle, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada uçağa binip umreye gitmek düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, dünya malı edinerek rahata kavuşacağına, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada uçağa binip yükselmek büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Rüyada uçağa binip hacca gitmek bereket ve rahat içinde yaşayacağına, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada uçağa binip tatile gitmek üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına alamet eder.

Rüyada uçağa binip yurtdışına gitmek çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, emeklerin boşa gitmeyeceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada uçağa binip almanyaya gitmek bir sebeple etrafındaki bazı insanlardan ağır eleştiriler alacağına, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına, şansının açılacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments