Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçakla yurtdışına gitmek

Rüyada uçakla yurtdışına gitmek

Rüyada uçakla yurtdışına gitmek ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, neşeleneceğine, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, yöneticilik koltuğuna oturacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına rivayet eder.

Rüyada uçakla yurtdışına gitmek gördüyseniz:

  • Belli imzalar atmadan veya girişimlerde bulunmadan önce uzmanlara danışmanızda fayda var.

Rüyada uçakla yurtdışına gitmek kırgınların barışacağına, birçok iş kapısının açılacağına, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine delalet eder.

Rüyada uçağa binip yurtdışına gitmek güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, dünya mallarının çoğalacağına işarettir.

Rüyada uçakla yurtdışına gittiğini görmek duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, talihinizin artacağına işaret eder.

Rüyada yurtdışına gidememek yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, zora girmiş bir işin düze çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada yurtdışına gitmek kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, duyguların karşılık bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yurtdışına çalışmaya gitmek yolcu ve gurbette ise vatanına dönmeye, sıkıntılı olduğu durumları kısa bir zaman içinde düzelteceğine, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada yurtdışına gitmek için hazırlanmak emek ve değer verdiği bir arkadaştan nankörlük ve vefasızlık göreceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına ve büyük başarı elde edeceğine, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada yurda gitmek sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına, başarılarının takdir edileceğine, insanların birbirine kenetleneceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments