Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanan uçak görmek

Rüyada yanan uçak görmek

Rüyada yanan uçak görmek dertlerinin çarelerine kavuşacağına, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, işlerini tek başına yöneteceğine ve uzun yıllardan beri hayal ettiği her şeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, sayılacağına ve sevileceğine, ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada yanan uçak gördüyseniz:

  • Popülerliğiniz artıyor.

Rüyada yanan uçak görmek daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına delalettir.

Rüyada uçağın yanarak düştüğünü görmek moralinin ve sağlığının da bozulacağına, evlendiklerinde eşleri tarafından çok sevileceklerine ve saygı göreceklerine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına işaret eder.

Rüyada yanarak düşen uçak görmek varolan sorunlarının sona ereceğine, başarılı bir iş hayatı geçirileceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararların telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yanan köpek görmek zor durumların el birliği ile aşılacağına, hayata karşı cesaretini kıracağına, mutluluğun ve kazancın azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yanan evden kurtulmak belaya ve derde düşeceğine, eşlerin muhabbetinin artacağına, hükmünün geçmeyeceğine delalettir.

Rüyada yanan gemi görmek ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan rüya sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına alamet eder.

Rüyada yanan inek görmek mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına, kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına delalet eder.

Rüyada evi yanarken görmek böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, ailenin büyüyeceğine, amacına ulaşacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments