Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçak kazası geçirmek

Rüyada uçak kazası geçirmek

Rüyada uçak kazası geçirmek variyeti ile herkesi kıskandıracağına, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine işaret eder.

Rüyada uçak kazası geçirmek gördüyseniz:

  • Gerekli düzenlemeleri yapmanız gerekebilir.

Rüyada uçak kazası geçirmek daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sorunlu bir dönemin başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada çocuğunun trafik kazası geçirdiğini görmek hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, ilerleyen zamanlarda da istediği neticeye ulaşacağına işaret eder.

Rüyada yakınının trafik kazası geçirdiğini görmek insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, büyük zorluklar geçireceğine, sürekli bağırıp çağıracağına yorulmaktadır.

Rüyada traktör kazası geçirmek kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kardeşinin trafik kazası geçirdiğini görmek başının belaya girmeyeceğine, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine rivayet eder.

Rüyada trafik kazası geçirip ölmek huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, kendisini üzen konuların kapanacağına işarettir.

Rüyada yakının trafik kazası geçirdiğini görmek kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, ağız tadının da kaçacağına, aile içinde de mutluluğunun ve huzurunun artmasına vesile olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir başkasının trafik kazası geçirdiğini görmek yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına ve kendisine imreneceğine, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve rüya sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments