Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babasını hasta olarak görmek

Rüyada babasını hasta olarak görmek

Rüyada babasını hasta olarak görmek kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, borçlarını bitireceğine, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, hasta olanın da iyileşeceğine, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, çok büyük hayır duası alınacağına, ancak Allah yolunda bazı hizmetlerde bulunup mazlumlara yardım ederse kısa zaman içinde hayallerini gerçekleştirebileceğine yorulmaktadır.

Rüyada babasını hasta olarak gördüyseniz:

  • Fikir uyuşmazlıklarıyla vakit kaybetmemeli, uzlaşmacı olmalı, size uymayan durumlar varsa, yalnız ilerlemelisiniz.

Rüyada hasta babayı iyileşmiş görmek zararların telafi edileceğine ve iş hayatının gün geçtikçe daha iyi olacağına, eğer evli ise bir çocuk sahibi olacağına, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına inanılır.

Rüyada babanızı hasta görmek ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, kendisine destek olan, hayır yapmayı seven, dini bütün bir eşe sahip olacağına, aşılması gereken engellerin günden güne artacağına, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş babayı hasta görmek her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, ondan şifa göreceğine, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada hasta baba görmek her zaman merhametli biri olarak davranılacağına, risk almaktan özenle kaçınacağına, işlerinin kapanacağına tabir olunur.

Rüyada hasta babasını iyileşmiş görmek başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, bu sayede parasal sıkıntılarının sona ereceğine alamet eder.

Rüyada ölen babayı hasta görmek hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine tabir olunur.

Rüyada vefat etmiş babayı hasta görmek ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, üzüntülerini bölüşeceğine, işlerinin yaver gideceğine tabir olunur.

Rüyada babası hasta görmek karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, dualarının ve tövbelerinin de kabul olacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments