Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babanın hasta görmek

Rüyada babanın hasta görmek

Rüyada babanın hasta görmek yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, umduklarını bulamayacağına, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, kendisiyle aynı duruma düşmüş kişilere yardım edeceğine ve onları koruyup kollayacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, zorlukların kolayca aşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada babanın hasta gördüyseniz:

  • Ufak girişimler harikalar yaratabilir.

Rüyada babanın hasta görmek kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına, bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine delalettir.

Rüyada babasının hasta olduğunu görmek gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, bazı kişiler ile ortak olacağına ve rahat hissedeceğine, işinde en iyisi olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada anne babayı hasta görmek hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, bekarsa kalbini çalacak biriyle tanışacağına rivayet eder.

Rüyada hasta babanın öldüğünü görmek maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, maddi anlamda zarar edeceğine işaret eder.

Rüyada babası hasta görmek istemediği bir kişi ile arasında büyük bir tartışma çıkacağına, kazanç elde edeceğine, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine yorulur.

Rüyada anne baba hasta görmek kurtuluşa ereceğine ve aradığı huzuru yakalamayı başaracağına, refah düzeyinin yükseleceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada babanın hasta olduğunu görmek bir proje sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına, sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada baba anneyi hasta görmek çok önemli başarılar elde edileceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, tekin olmayan işlere girileceğine, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments