Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçağa yetişemediğini görmek

Rüyada uçağa yetişemediğini görmek

Rüyada uçağa yetişemediğini görmek yeni bir semte taşınılacağına, geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, zorlukların aşılacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine, işlerinin azalacağına, düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına inanılır.

Rüyada uçağa yetişemediğini gördüyseniz:

  • Sosyal yaşamınız hareketlenmeye başlıyor.

Rüyada uçağa yetişemediğini görmek dingin ve huzurlu bir ruh haline kavuşacağına, elini attığı her işi yerine getireceğine, kişisel konularda da yeteneklerinin üzerine gideceğine inanılır.

Rüyada uçak yetişememek büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına, hayatın güzelliklerinin farkına vararak yaşayacağına işarettir.

Rüyada bineceği uçağa yetişememek dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine tabir olunur.

Rüyada uçağa yetişememek kaçırmak maddi ve manevi olarak zenginliğinin yerinde olacağına, yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada koşup yetişememek rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eşlerinin kapanacağına alamet etmektedir.

Rüyada cenazeye yetişememek kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına yorulur.

Rüyada sevdiğine yetişememek daha sonra hayalin gerçekleştirileceğine, sıkıntılardan kurtulmaya, onu kendinden uzaklaştırmayı başaracağına inanılır.

Rüyada gideceği yere yetişememek tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine, rahat bir yaşama kavuşulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments