Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğine yetişememek

Rüyada sevdiğine yetişememek

Rüyada sevdiğine yetişememek maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine ve kendisinin de rahata kavuşacağına, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına, çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına ve lüks bir hayat geçireceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğine yetişememek gördüyseniz:

  • Derhal konuya dahil olmanızda fayda var.

Rüyada sevdiğine yetişememek eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine hem de çalıştığı işi çok başarılı bir noktaya taşıyacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada domates yetiştirdiğini görmek zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına alamet etmektedir.

Rüyada gül yetiştirmek kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına, sosyal hayatını da askıya alacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil biber yetiştirmek düşünmeden hareket edeceğine, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine inanılır.

Rüyada namaza yetişememek sorunların ve sıkıntıların çok rahat bir şekilde aşılacağına, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, her daim bereketli işler yapacağına işarettir.

Rüyada uçağa yetişemediğini görmek istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada işleri yetiştirememek pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yetişmiş buğday görmek onlara karşı zafer kazanacağına, eve kapanıp, kendine döneceğine, yetim sevindireceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments