Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada otobüse son anda yetişmek

Rüyada otobüse son anda yetişmek

Rüyada otobüse son anda yetişmek verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, yaşanan bir olaydan fazlasıyla etkilenmek yüzünden sosyal ilişkilerini askıya alacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, konuşmaz olacağına, keyfinin yerine geleceğine ve ağız tadıyla yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada otobüse son anda yetişmek gördüyseniz:

  • İmajınızı veya maddi durumunuzu ilgilendiren konularda rahatsızlık verebilecek adımlar atmadan önce iyi düşünmelisiniz.

Rüyada otobüse son anda yetişmek tabiri caizse can bulacağına, şansının döneceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçağa son anda yetişmek onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına işaret eder.

Rüyada sınava son anda yetişmek maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada otobüse son anda binmek mesleki anlamda kendini ve pozisyonunu geliştirmek için yeni ortalıklar ve yeni yatırımlar yapacağına, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada son anda otobüse binmek eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirip kazancını arttıracağına, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada otobüse yetişmek kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, mutlu olunacağına, küs kimselerin barışacağına, sevilen bazı kişilerle bir ortaklık kurulacağına delalettir.

Rüyada trafik kazasından son anda kurtulmak hak yolundan ayrılmayacağına, ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölmekten son anda kurtulmak uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments