Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçağa binmek ve uçmak

Rüyada uçağa binmek ve uçmak

Rüyada uçağa binmek ve uçmak mal ve mülk sahibi olacağına, yeni bir hayat kurulacağına, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uçağa binmek ve uçmak gördüyseniz:

  • Bazı kimseler arkanızdan dedikodul yapıyorlar.

Rüyada uçağa binmek uçmak işlerinin yoluna gireceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, ilim ve irfan sahibi olunacağına, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına inanılır.

Rüyada uçağa binmek ve uçmak süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uçağın kanadında uçmak canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, zenginliğe kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada uçak kanadında uçmak uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, stresten ve sinirden uzak bir hayat seçeceğine ve kendisine çok iyi baktığı, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, işlerindeki bereketin kaçacağına, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uçakla uçmak yeni kısmetlere nail olacağına, kendisi için mal mülk alacağına, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine yorulur.

Rüyada deniz üstünde uçakla uçmak sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, endişelerin ve dertlerin biteceğine, dua alacağına yorulur.

Rüyada uçak uçmak kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, çok kazançlı yeni projeler ortaya koyacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına inanılır.

Rüyada uçakta uçmak büyük zararlara uğrayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, elindeki işten büyük zararlar göreceğine, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, dertlerin biteceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments