Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçakta uçmak

Rüyada uçakta uçmak

Rüyada uçakta uçmak yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına, bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine, aldığı güzel haberin kısa süreceğine, temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine, hayatının ilerleyen zamanlarında kendisini kanıtlayabileceği bir fırsat yakalayarak kısa süre içinde şöhret olacağına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada uçakta uçmak gördüyseniz:

  • Gereksiz tartışmalardan uzak durmakta fayda var.

Rüyada uçakla uçmak yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına rivayet eder.

Rüyada deniz üstünde uçakla uçmak şansının ve kısmetlerinin açılacağına, malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına delalet etmektedir.

Rüyada uçağa binmek ve uçmak hayatın rüya sahibine, mutluluk, zenginlik, sağlık ve hayır getireceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine delalettir.

Rüyada uçağın üstünde uçmak işlerinin çok yolunda gideceğine, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, komşularla ters düşüleceğine işaret eder.

Rüyada uçak uçmak saygı göreceğine, sevdiği insana kavuşacağına, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada uçağın kanadında uçmak tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, kendisini zorlayan sorunlardan ve durumlardan yakın bir zaman içinde sorun yaşamadan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada denizin üstünde uçakla uçmak çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine tabir olunur.

Rüyada uçak kanadında uçmak çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, günahtan kaçınarak yaşayacağına, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments